Kimuti-nabe : a popular Japanese hotpot with Korean flavors

Kimuti-nabe is a popular Japanese hotpot with Korean flavors!!

Japan has a lot kinds of “NABE” -hotpot, such as Ishikari-nabe, Motsu-nabe, Dote-nabe, Chanko-nabe, Oyster-nabe, and so on.

Cooking is very simple, basically just cut materials and put in hotpot, then eat!! But there is very deep professional tech for each NABE.

This Kimuti-nabe is Korean origin, but according to Korean native, our this is more Japanese flavor from their point of taste.

Theirs is more hot and deep!!! Unfortunately I’ve never been to Korea, but I’ll try it at there in near future!!!

コメントを残す

以下に詳細を記入するか、アイコンをクリックしてログインしてください。

WordPress.com ロゴ

WordPress.com アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Google フォト

Google アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Twitter 画像

Twitter アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

Facebook の写真

Facebook アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト /  変更 )

%s と連携中